Проба
250 гр.
Зехтин 0,5 л. ????? 100%
500 гр.
Зехтин 1л. ?????? ??????? 100%
1000 гр.
Зехтин 1л. ????? 100%
1000 гр.
Зехтин 1л. PET
????? 100%
1000 гр.Проба


КАТАЛОЖЕН НОМЕР:

1002

БРОЯ В КАШОН:

24

ТЕГЛО:

250 гр.

Copyright © 2010 "ЕКОМЕРС ЕТС ЕООД"