Проба
250 гр.
Зехтин 0,5 л. ????? 100%
500 гр.
Зехтин 1л. ?????? ??????? 100%
1000 гр.
Зехтин 1л. ????? 100%
1000 гр.
Зехтин 1л. PET
????? 100%
1000 гр.Зехтин 1л. ?????? ??????? 100%


КАТАЛОЖЕН НОМЕР:

1004

БРОЯ В КАШОН:

12

ТЕГЛО:

1000 гр.

Copyright © 2010 "ЕКОМЕРС ЕТС ЕООД"