Шкембе чорба
410 гр.
Свински език в собствен сос
300 гр.
Свинско месо със зеле
410 гр.
Пълнени чушки с боб
410 гр.
Пълнени чушки с месо и ориз
410 гр.Свински език в собствен сос


КАТАЛОЖЕН НОМЕР:

984

БРОЯ В КАШОН:

18

ТЕГЛО:

300 гр.

Copyright © 2010 "ЕКОМЕРС ЕТС ЕООД"