Шкембе чорба
410 гр.
Свински език в собствен сос
300 гр.
Свинско месо със зеле
410 гр.
Пълнени чушки с боб
410 гр.
Пълнени чушки с месо и ориз
410 гр.Пълнени чушки с месо и ориз


КАТАЛОЖЕН НОМЕР:

952

БРОЯ В КАШОН:

12

ТЕГЛО:

410 гр.

Copyright © 2010 "ЕКОМЕРС ЕТС ЕООД"