Маслини зелени с Аншоа
300 гр.
Маслини зелени с риба Тон
300 гр.
Маслини зелени със Сьомга
300 гр.
Маслини зелени с Аншоа
300 гр.

гр.
КАТАЛОЖЕН НОМЕР:

БРОЯ В КАШОН:

ТЕГЛО:

гр.

Copyright © 2010 "ЕКОМЕРС ЕТС ЕООД"