Тон филе в соб. сос
185 гр.
Тон филе специално в олио
185 гр.
Тон филе в олио
185 гр.
Риба тон парченца в олио
185 гр.
Тон филе в собствен сос
95 гр.Тон филе в соб. сос


КАТАЛОЖЕН НОМЕР:

906

БРОЯ В КАШОН:

48

ТЕГЛО:

185 гр.

Copyright © 2010 "ЕКОМЕРС ЕТС ЕООД"